Man die zichzelf door het hoofd schoot is overleden ~ Suriname

schieten Suriname

Suriname ~ We schreven het al eerder: Liefde kan dodelijk zijn. Een jongeman uit Suriname heeft zichzelf door het hoofd geschoten. Hij is helaas aan zijn verwondingen overleden. Ze zeggen dat hij relatieproblemen had.  Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. RIP

[quads id=1]

Man uit Suriname

Zelfmoordpoging eindigt in dood. De 43-jarige M.H. is afgelopen zaterdagavond komen te overlijden in het Mungra Medisch Centrum (MMC). Deze man heeft zich woensdagmorgen verwond te Henar in Suriname. Hij heeft een jachtgeweer onder zijn kin geplaatst en de trekker overgehaald.

[quads id=1]

De kogel is via de kin door het hoofd eruit gekomen. M.H. was in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis te Suriname. Na drie dagen kwam hij in het ziekenhuis te overlijden. Zondag is het slachtoffer begraven. Het motief moet gezocht worden in relationele sfeer.

Eerder bericht:

[quads id=1]

Jongeman schiet zichzelf door het hoofd met jachtgeweer ~ Suriname

Jongeman schiet zichzelf door het hoofd met jachtgeweer ~ Suriname

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.