Bekendmaking: Morgen laatste dag om Rij- en Voertuigenbelasting Suriname te betalen!

verkeer Suriname

Suriname ~ Morgen is de laatste dag om je Rij- en Voertuigenbelasting Suriname te betalen! Het is enorm druk bij de betaallocaties. Maar ga toch betalen en wacht niet. U kunt namelijk verrast worden met een hoge boete! Bekijk onderstaand bericht vanuit de regering voor meer informatie.

[quads id=1]

Belasting Suriname

‘Betaal voordat je met je voertuig op de weg komt’. De drukte bij verschillende betaallocaties voor de Rij- en Voertuigenbelasting is duidelijk waarneembaar. “Op alle locaties is het een enorme drukte, maar wij helpen de burgers zoveel als mogelijk”, zegt Daniella Wilfrid, ontvanger der directe belastingen en accijnzen.

[quads id=1]

Politie controles

De belastingambtenaar roept burgers op om niet te wachten met hun betaling, totdat de politie begint met het uitvoeren van controles, omdat niemand verrast wil worden met een fikse boete of strafmaatregel. “Betaal voordat je met je voertuig op de weg komt”, aldus belastingambtenaar Wilfrid.

Drukte bij betalen

Zij vraagt verder burgers om voor het gemak bij het betalen van hun Rij- en Voertuigenbelasting zoveel als mogelijk betaallocaties in hun directe omgeving op te zoeken. Voor een vlotte afhandeling is het volgens haar nodig dat de burgers in alle rust hun medewerking verlenen, ongeacht de drukte bij de betaallocaties.

[quads id=1]

Donderdag 28 februari is de uiterlijke betaaldatum voor de Rij- en Voertuigenbelasting. Burgers die om welke reden dan ook niet aan de betaling hebben kunnen voldoen worden verzocht deze zo spoedig mogelijk te doen. “Hoe eerder hoe beter, dan voorkom je ook het risico om beboet te worden.”

Hoe eerder hoe beter

Burgers kunnen voor het betalen van de belasting zich wenden tot onder andere EBS-incassokantoren, Telesur betaalkantoren en het Centraal Belastingkantoor.

Bekijk onderstaande brief:

[quads id=1]

verkeer Suriname

Bron: DeBoodschap
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.