Politie treft ‘Instagram vriend’ onder bed van twee dames aan te Paramaribo

onder bed Paramaribo

Paramaribo ~ Een man die onlangs met twee dames vrienden is geworden via Instagram besloot de dames te stalken. Hij achtervolgde ze na een show aan de Lalarookhweg en verstopte zich onder hun bed. Bekijk het politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Laat dit bericht tevens een waarschuwing zijn: Pas op wie je ‘ontmoet’ via social media. Geef het door aan anderen!

[quads id=1]

Woning Paramaribo

Politie Uitvlugt sluit Instagram achtervolger in. De politie van het ressort Uitvlugt te Paramaribo heeft in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 februari de 20-jarige Ricky H. na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Ricky

De wetsdienaren werden ingeschakeld voor een geval van een ongewenste gast op een adres in het ressort. Daar aangekomen werden twee jonge vrouwen bij hun buren aangetroffen. Zij verklaarden dat zij een show hadden bezocht aan de Lalarookhweg te Paramaribo. Na beëindiging van de show verlieten zij de locatie, richting hun woning.

Show aan de Lalarookhweg

Op een bepaald moment merkten zij dat ze achtervolgd werden door een bij hen onbekend manspersoon. De dames klopten aan bij de buren voor hulp. De buren schakelden de politie in. Terwijl zij bij de buren waren, liep de man verder. Bij de komst van de politie deden zij samen met de wetsdienaren hun woning aan.

[quads id=1]

Hij liep verder

De politie stelde een onderzoek in de woning van de jonge vrouwen in. Al gauw bleek dat Ricky zich toegang had verschaft tot de woning van de jonge vrouwen en zich schuil hield onder een bed. Ricky werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Onder hun bed

De verdachte heeft bij de voorgeleiding verklaard via Instagram kennis te hebben gemaakt met een van de jonge dames waarna hij besloot haar een bezoek te brengen.

Beide dames ontkennen bevriend te zijn met de verdachte. Ricky is ingesloten.
Voorbeeld foto
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.