Mijn 15-jarige dochter Laquisha is er niet meer ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Waarom is het leven zo zwaar Vader?
Hij geeft geen antwoord terug.
Maar Hij geeft wel kracht.

[quads id=1]

Rust zacht mijn dochter. Ik heb maar 15 jaartjes van jou mogen genieten. Nu ben je er niet meer. Ik zal de leuke tijden blijven koesteren. Nu ben je veilig bij de Heer. Wan dey oen sa mit baka. Waka boeng mi lobi dochter.

Laquisha

Edith Bouman van der Erf

[quads id=1]

overleden Paramaribo
Foto binnengekomen via Facebook

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.