Huis leeggehaald door super snelle dieven. Buit Srd 9000, USD 500, geweer etc. ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Een echtpaar uit Suriname is negatief verrast door dieven. Ze gingen even naar de dokter. Ze zijn ongeveer een uurtje weggeweest en in die tijd hebben dieven de kans gehad om hun hele huis overhoop te halen. Ze hebben heel wat spullen meegenomen. Bekijk het bericht voor meer informatie. Zaten de dieven misschien op deze ‘kans’ te wachten?

[quads id=1]

Echtpaar uit Suriname

“Binnen een uur hebben de criminelen mijn huis leeggeroofd”. Het slachtoffer K.L. vertrok zaterdagmorgen omstreeks 09.15 uur van huis en bij thuiskomt ontdekte het echtpaar dat de woning compleet overhoop was gehaald. In gesprek met Dagblad Suriname zegt de vrouw des huizes dat zij haar man naar de dokter had gebracht.

[quads id=1]

Even naar de dokter

“Binnen een uur hebben de criminelen mijn huis leeggehaald”, zei de mevrouw. Er is vaker bij hen ingebroken, waarbij goederen uit haar woning zijn ontvreemd. Dit keer hebben de daders de achterdeur van de woning geforceerd en hebben daarbij SRD 9000, USD 500, waardevolle sieraden en een jachtgeweer van haar man meegenomen.

Ook jachtgeweer meegenomen

De man had het wapen onopvallend op het bed geplaatst en middels een laken afgedekt.

[quads id=1]

Het slachtoffer zegt dat zij het niet zo breed hebben om alarm c.q. camera te laten installeren. Zij wonen al langer dan 60 jaren op het adres en zijn vaker geconfronteerd met diefstallen. Dit geval deed zich voor aan de Kronenburgweg in het verzorgingsgebied van politie Santo Dorp.

Vaker diefstallen

De aangifte ter zake is opgenomen. De daders zijn nog onbekend.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.