Video – Huis volledig weggebrand na vuilverbranding op erf ~ Suriname

brand Suriname

Suriname ~ Een woning in Suriname is geheel in vlammen opgegaan. Laat dit bericht tevens een waarschuwing zijn. De eigenaar wilde namelijk vuil op zijn erf verbranden. Het vuur sloeg om zich heen met de woningbrand als gevolg. Bekijk het bericht voor meer informatie. Deel het met een ieder een gewaarschuwd mens telt voor 2. 

[quads id=1]

Woning Agidastraat te Wanica Suriname geheel afgebrand. De brandweer kreeg maandagmiddag een melding van een woningbrand aan de Agidastraat in het district Wanica in Suriname.

Brand in Suriname

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de bewoner van het bedoeld pand zelf vuil, welke op het achter erf was opgehoopt, in brand had gestoken.

[quads id=1]

Het vermoeden bestaat dat het vuur is overgeslagen naar goederen die naast het huis waren opgeslagen, waaronder ook een oud matras.

brand Suriname

De woning is compleet met inboedel verloren gegaan.

Geen persoonlijke ongelukken

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor
kijk hier naar de video:

[quads id=1]


Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.