25-jarige Genio Eduards en de 44-jarige Orfeo Becker overleden in het verkeer ~ Politie Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Een vreselijk bericht van overlijden. Lees hier in het officiële politiebericht hoe twee jonge mannen vanmorgen vroeg het leven hebben verloren in het verkeer in Suriname. Orfeo was oud basketballer en de 25-jarige Genio was werkzaam bij de politie. Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe.

[quads id=1]

Verkeer Suriname

Twee autobestuurders overleden bij aanrijding; verkeersbarometer naar 16. Twee autobestuurders, de 25-jarige Genio, Eduards en de 44-jarige Orfeo, Becker zijn in de vroege ochtend van vandaag, dinsdag 26 februari, bij een aanrijding op de Oost-Westverbinding overleden.

[quads id=1]

De politie van Meerzorg kreeg de melding van een zware aanrijding tussen twee voertuigen, waarbij er sprake moest zijn van één dode en gewonden. Bij aankomst op de plek werd het levenloos lichaam van de heer Eduards op het wegdek aangetroffen.
Onderzoek wees uit dat beide autobestuurders met hun voertuigen over de Oost-Westverbinding reden. Eduards, die alleen in de auto zat, kwam vanuit de richting van Tamanredjo gaande in de richting van Meerzorg; terwijl de bestuurder Becker met drie mede inzittenden, vanuit tegenovergestelde rijrichting kwam.

[quads id=1]

Nabij de plantage Bid en Zorg moet Eduards, door tot nog toe onbekende redenen op de rijhelft van de tegenligger zijn gekomen met de aanrijding tot gevolg. De heer Becker en de mede inzittenden raakten gewond waarbij Becker en de mede inzittende, die naast hem in de auto zat, bekneld raakten in het voertuig.

overleden SurinameDoor de brandweer werden de beknelden uit het voertuig gehaald.

[quads id=1]

Orfeo, Becker stierf voor dat hij uit de auto werd gehaald. Drie gewonden zijn met drie ontboden ambulances afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Beide bestuurders waren in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de heer Becker voor obductie in beslag genomen ; terwijl dat van Eduards is afgestaan aan zijn nabestaanden.
Met het overlijden van deze twee verkeersslachtoffers staat de verkeersbarometer landelijk op 16.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.