Video’s – Reactie SUR Cad: Man overleden in het verkeer te Paramaribo. Hoe belangrijk is een mensenleven voor AZP Suriname?

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Ambulancedienst Sur-Cad bij een zware aanrijding aan de Bonistraat te Paramaribo zaterdagochtend weggestuurd door de politie en personeel van AZP Paramaribo? Hierna is het slachtoffer, De bromfietser Ronald Kartosentono, komen te overlijden. Wat is nu belangrijker dan een mensenleven? Ambulance dienst Sur Cad gaat hieronder in op het incident. Kijk ook naar de video’s voor extra uitleg. Deel het met een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Ongeval Paramaribo

Beste volgers,

Zoals u het waarschijnlijk al heeft gelezen, heeft er zich in de vroege ochtend van 23 februari 2019 een verkeersongeval voortgedaan aan de Bonistraat, met als gevolg een dodelijke afloop.

[quads id=1]

Melding binnengekomen

De melding is bij ons door omstanders en familieleden (persoonlijk) binnen gekomen, gezien ons team nog geen 2 minuten verwijderd was van de plek. Wij zijn gearriveerd met onze High Care Advanced Ambulance en Quick Responder en zijn direct gestart met de protocollen om het slachtoffer vervolgens te vervoeren naar het SEH.

We moesten stoppen

Bij aankomst van een ambulance van het AZP werden wij i.o.v een AZP-verpleegkundige via de politie gesommeerd te stoppen met de levensreddende handelingen en terug te keren naar de basis. Dit, terwijl het slachtoffer onmiddellijke medische hulp nodig had en elke seconde aan het verliezen was.

overleden ParamariboAZP kiest niet voor mensen leven

Dit betreuren wij ten zeerste, omdat wij van SUR-CAD / 117 weten dat wij de overlevingskansen eventueel verruimd konden hebben. Voor ons als organisatie is het nu duidelijk dat het AZP eerder kiest voor monopolie meer dan het redden van een mensenleven.

[quads id=1]

Verplicht

Als dienstverlenende organisatie in de medische sector, zijn wij VERPLICHT een ieder in zulke bovenstaande situaties hulp te verlenen, ongeacht het incident of betrokken persoon.

Dit recht hebben de desbetreffende authoriteiten het slachtoffer onbewust ontnomen en worden wij, door partijen zoals het AZP, belemmerd om ons ingezworen plicht na te komen.

Condoleances

Wij hopen middels deze al het onduidelijke weg te hebben gewerfd en condoleren de familieleden, vrienden en kennissen met het verlies van hun dierbare.

Bekijk hier de video van het incident:

[quads id=1]

Voor meer informatie over de ambulancedienst:

Eerdere berichten:

Video – Politie update: Bromfietser doodgereden door dronken automobilist te Paramaribo

Het Team van 117

Namens deze,
De Directie.

Bron: Facebook pagina 117, omdat elke seconde telt…
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.