Man overleden na ernstig auto ongeluk. Verkeer Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ De tweede maand van het jaar is nog niet eens om. Maar we zitten inmiddels al op 14 verkeersdoden voor het jaar 2019. Bekijk onderstaand officiële politiebericht voor meer informatie omtrent het ernstige ongeval van vanmorgen in Suriname. Lees wat er is gebeurd en bekijk de gegevens omtrent de identiteit van het slachtoffer

Verkeer Suriname

[quads id=1]

Aanrijding op de weg Afobakkaweg met 1 dode en gewonden. Autobestuurder Simeon, Chubert is vanmorgen, zondag 24 februari, overleden op de Afobakkaweg nadat zijn personenauto nagenoeg frontaal in botsing kwam met een vrachtwagen.

[quads id=1]

Jongeman

Twee mannen reden mee in de auto van Chubert namelijk: Winod, N. en Laurence van der L. Winod en Laurence zijn met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden. Winod schijnt zwaar gewond te zijn geraakt. Hij was niet aanspreekbaar; terwijl Laurence klaagde over lichaamspijnen.

Zwaargewonde

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Chubert in zijn auto over de Afobakkaweg reed, komende vanuit de richting Klaaskreek en gaande in e richting van Suralco. Dat de vrachtwagen vanuit de tegenovergestelde richting over de Afobakkaweg reed.

[quads id=1]

Op slag dood

Dat Chubert op de rijhelft van de vrachtwagen terecht moet zijn gekomen met als gevolg een nagenoeg frontale botsing. Chubert was nagenoeg op slag dood. Zijn ontzielde lichaam is door de Brandweerlieden van post Brownsweg uit de auto gehaald.

overleden SurinameKorte verklaring

De mede inzittende Laurence van der L. heeft in een korte verklaring aangegeven, dat kort voor de botsing hij had opgemerkt dat Chubert vermoedelijk in een sluimering was geraakt. Dat nagenoeg op het zelfde moment dat hij Chubert wilde wakker schudden de botsing plaats vond.

[quads id=1]

In een sluimering

De vrachtwagenbestuurder R.P. verklaarde aan de politie dat hij plotseling de personenauto op zijn rijhelft zag komen. Dat hij krachtig afremde maar desondanks de botsing niet kon voorkomen. Hij klaagde over pijn op de borst omdat hij met zijn bovenlichaam tegen het stuur van de vrachtwagen moest zijn aangekomen. R.P. is per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan voor medische hulp. Hij is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Simeon, Chubert was ook in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Zijn ontzielde lichaam is hangende het onderzoek, door de politie van Brokopondo, in beslag genomen. Simeon, Chubert is de 14de verkeersdode van dit lopend jaar.

Foto’s binnengekomen via Facebook
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.