Man hoort stemmen in zijn hoofd en brengt vernielingen aan in de binnenstad van Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Een jongeman is aangehouden door de politie. Hij heeft meerdere vernielingen aangebracht in de binnenstad van Paramaribo. Hij verklaart dat stemmen in zijn hoofd hiervoor opdracht hebben gegeven.

Wat gaat hij dan doen als de stemmen hem zeggen om mensen te vermoorden?

Stemmen in Paramaribo

Patrick die in opdracht van stemmen vernielingen heeft gepleegd, ingesloten. De 27-jarige Patrick A. alias ‘Kiki’ is in de late avond van donderdag 21 februari door de politie van het ressort Centrum Paramaribo in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Politie Paramaribo

Tegen deze verdachte zijn er eerder in de week en op 21 februari aangifte van verschillende vernielingen gedaan. Patrick wordt ervan verdacht het glas van een aantal handelszaken kapot te hebben geslagen met stenen. Deze handelingen pleegde hij in de binnenstad van Paramaribo.

politie Paramaribo
Voorbeeldfoto van Henry Harbor

Met behulp van camerabeelden is Patrick als de vernieling pleger zichtbaar gemaakt. Hij is door de politie opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het politie bureau Centrum Paramaribo.

Op camerabeelden

Bij zijn voorgeleiding heeft Patrick verklaart, dat hij stemmen hoorde die hem aangaven over te gaan tot die vernielingen. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld.
Bron: KPS