Ik was ineens in trans en deed vreemde dingen. Vreemde tories uit Paramaribo

Anoniem Paramaribo

Paramaribo ~ Ik ben Carmen een dame van 61 jaar oud uit Paramaribo en woon momenteel te leiding in Suriname. Mijn 6 kinderen zijn al volwassen en uit huis en hebben hun eigen leven in Paramaribo.

[quads id=1]

Vrouw uit Paramaribo

Ik ben gezegend met heel veel kleinkinderen en al mijn kinderen leven nog. Ik zal jullie vandaag over een beangstigende ervaring van mij vertellen die ik zelf niet eens begrijp. Ik weet niet als andere mensen dit ook mee gemaakt hebben, maar het is mij wel overkomen. En ik ben bang. Ik heb dit verhaal van al eens naar verschillende social media forums gestuurd, om antwoorden te krijgen, maar heb nog geen bevredigende antwoorden gehad hieromtrent. Dus wie weet dat het via FamilieNieuws wel lukt. Hopelijk kan ik dan wat goede reacties krijgen.

[quads id=1]

Naar een feestje

Maar goed, hier komt mijn ervaring. Ik ging uit huis om naar een feest te gaan in de stad, nadat ik van het feest kwam zou ik naar huis rijden, maar zat in een drukte vast vlak voor het SPA gebouw, omdat er daar een feest of iets was. Dus zat ik rustig te wachten tot men door zou rijden, zodat ik ook verder kon. Maar mensen, vanaf dat moment wist ik niks meer. Ik was bezeten! Het was alsof ik me zelf niet meer was en op automatische piloot begon te rijden, alles beleefde ik in een waas.

Gevoel van drugs gebruik

Ik heb nog nooit drugs genomen in mijn leven, maar kan me voorstellen dat het ongeveer zo een gevoel moest zijn, want ik was niet bij, maar ik zag wel hoe de auto door mij bestuurd werd.

Ik reed en reed…. maar wist niet waarheen ik precies ging, tussendoor leek het alsof ik eventjes bij was, toen zag ik dat ik in een hele vreemde buurt was. Ik was van Paramaribo tot op dorp beland, hoe kon dat? Ik herinner me niet eens de weg gereden te hebben. Ik herinnerde me niks en ook niks, ik was helemaal in de war en toch raakte ik niet in paniek. Het was alsof er een rust over me was.

Net zoals ik zei, het was alsof ik hoog was of droomde….maar alleen was dit echt, want ik was met mijn auto tot naar Lelydorp gereden vanuit de stad. Als iemand die bezeten was. Ik stapte uit de auto en keek om me heen en ja hoor, dit was echt en was geen droom. Ik had mijn uitgaanskleding aan dit was echt….

Anoniem Paramaribo
Voorbeeldfoto van Alencia Johnson
Geen droom

Ik ging weer in mijn auto zitten en besloot naar huis te rijden, maar ook dit keer ging het mis. Ik herinner me alleen dat ik het stuur draaide richting de stad, maar weer was ik helemaal overgenomen door “ iets”, wat ik zelf niet beschrijven kan, alsof een wintie of iets me overnam en mij leidde naar waar hij/ zij mij wilde. De volgende locatie was ergens op Paramaribo Noord, daarna op blauwgrond. Ik kwam tussendoor steeds even bij, wat me heel erg in de war bracht op den duur. Waarom reed ik steeds naar andere plekken, zonder dat ik bij was? Hoe gebeurde dit? Om die auto de hele nacht te besturen, zonder brokken te maken en zonder bij te zijn al die tijd.

[quads id=1]

Ik was niet bij

Ik heb uiteindelijk wel met moeite mijn huis kunnen bereiken. Maar toen ik eenmaal thuis was heb ik een hele tijd in de auto gezeten Om na te denken over wat er allemaal gebeurd was. Ik begreep er helemaal niks van. Hoe kon dit toch gebeuren? Dit is me ook niet eerder overkomen. Gewoon hele stukken van mijn avond kon ik niet herinneren, echt een groot deel van mijn geheugen was ik kwijt en toch heb ik aldoor aan 1 stuk door de auto gereden door heel Suriname en Paramaribo.

In de auto door Paramaribo

En ik kan u verzekeren, die auto was puntgaaf. Geen schrammetje. Ik heb dus geen aanrijdingen gemaakt, maar weet ook heel zeker dat ik niet bij bewustzijn was, toen ik de hele nacht die auto bestuurd heb.

Niet gegroet

Achteraf hoorde ik van twee mensen dat ze mij ontmoet hebben in het verkeer en ze vroegen mij waarom ik ze aankeek en niet gegroet heb. Maar ik weet er natuurlijk niks van. Mijn lichaam heeft de hele nacht die auto gereden. Maar mijn hoofd/verstand was er helemaal niet bij. Hoe dat kan?

[quads id=1]

Hoe dan?

Ik weet het zelf niet. Gelukkig had mijn auto een volle tank benzine, anders was ik gewoon ergens gestrand misschien. Wie kan mij vertellen wat mij overkomen is? Tot nu toe kan niemand mij helpen. het beangstigt mij wel. Want ik ben wel bang dat het gewoon weer kan gebeuren en de volgende keer misschien met ongelukken. Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen.

Gerelateerde verhalen:

Ik ga nooit meer naar mijn oma in Suriname. Vakantie Paramaribo

Ze kreeg een bakroe (boze geest) in haar voet (spookverhaal) Suriname

Nieuw bij FamilieNieuws: Vreemde tories uit Suriname, Paramaribo, Nederland of ergens anders.
Binnengekomen waargebeurde verhalen uit Nederland en Suriname. En verhalen gebaseerd op waargebeurde verhalen uit het buitenland.
Wilt u ook uw bijzondere gebeurtenis met ons delen? Wilt u antwoord krijgen op vreemde vragen? Bent u ergens bang voor?

Whatsapp dan jouw verhaal naar +597 8966341
of stuur het naar [email protected]
U kunt ons ook een bericht sturen via Facebook

Reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd, plaats ze in de comments hieronder
en/of op onze Facebook pagina

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

Tags: #vakantie #Suriname #Paramaribo #liefde #Nederland #binnenland #baby #zwanger #ampuku #voodoo #spook #geesten #bonu #bonumang #winti #cultuur #pandiet #bakru #intrance #verkeer #bezeten

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.

[quads id=1]