Video – Politie update: Bromfietser doodgereden door dronken automobilist te Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Je vraagt je af hoeveel doden er nog moeten vallen voordat men gaat snappen dat rijden met alcohol op levensgevaarlijk is. Lees het het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd in Paramaribo. En voor meer informatie omtrent de identiteit van het slachtoffer. RIP. Misschien hebben we zwaardere straffen nodig?

[quads id=1]

Verkeer Paramaribo

Bromfietser na aanrijding in Paramaribo in het ziekenhuis overleden. De bromfietser Ronald, Kartosentono is gisterochtend, zaterdag 23 februari, door een automobilist aangereden in de Bonistraat. De heer Kartosentono raakte daarbij zwaar gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar hij in de middaguren overleden is.

[quads id=1]

Bonistraat

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer en de 49-jarige autobestuurder Ronald, K. in dezelfde rijrichting over de Bonistraat reden.

overleden Paramaribo
Het slachtoffer. Foto binnengekomen via Facebook

Dat de autobestuurder Ronald,K. de bromfietser Kartosentono van achteren moet hebben aangereden.

Hij was dronken

Verder is gebleken dat Ronald, K, onder invloed van alcohol deel had genomen aan het verkeer. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Ronald, K. door de politie van het ressort Geyersvlijt te Paramaribo in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Hij is wel in het bezit van een geldig rijbewijs. Hangende het onderzoek is het rijbewijs ingevorderd door de politie.

De bromfietser voornoemd is de 13de verkeersdode van dit jaar.

Bekijk hier de video:

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.