Overleden – Mijn lieve moeder en onze lieve zus Veronica Sabajo – Joeroeja ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname,

Ik stel mijn vertrouwen op de here mijn God.
Want in zijn hand lig is heel mijn levens lot, hem heb ik lief ,zij vrede woon in mij.

[quads id=1]

Ik zie naar hem op en ik weet hij is me steeds nabij, op zijn tijd nam de here zich, zijn koningskind,
Mijn lieve moeder en onze lieve zus.

Veronica Melia Joeroeja
Gehuwd Sabajo
Meer bekend als tante Melie

Geboren: 31 dec 1949 en overleden op 16 febr 2019.

Bedroefd maar dankbaar dat haar een langer lijden bespaard is gebleven, geven wij kennis van het overlijden van onze Moeder, schoonmoeder, tante en grootmoeder en onze zus Mevr: melia Veronica Joeroeja gehuwd Sabajo.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 23 february 2019 om 12 uur vanuit de mortuaruim (slands hospital) naar bernarddorp Suriname en vn daaruit naar redi doti
Tijd van de begrafenis is 17:00uur..

Namens de bedroefde:
Celientje Joeroeja en gezin.
Thomas Joeroeja en gezin.
Marlene Joeroeja en gezin.
Ria Joeroeja en gezin.
Purcy Joeroeja en gezin.
Nolda Joeroeja en gezin.
Jerrel Joeroeja en gezin.

Waka bung mi lobie Mama ,Nanga siesa mekie masra ontvang yu nanga opo anoe lobie yu mama

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.