Man overleden na ernstig ongeval te Paramaribo ~ Suriname

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Eerder vandaag publiceerden we het bericht en de video omtrent een dodelijk ongeval te Paramaribo Noord. Inmiddels zijn de identiteitsgegevens van het slachtoffer bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie. 

[quads id=1]

Overleden Paramaribo

De 52-jarige bromfietser Ronald Kartosentono, bewaker bij de drukkerij van de Ware Tijd, is zaterdagochtend overleden in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, nadat hij uren daarvoor betrokken was bij een zware aanrijding aan de Bonistraat.

[quads id=1]

De bromfietser en een voertuig reden op dezelfde rijhelft van de Bonistraat in de richting van de Anton Dragtenweg toen door tot nog toe onbekende redenen de twee met elkaar in botsing kwamen. Kartosentono liep zwaar lichamelijke letsels op.

SEH Paramaribo

De politie die ter plaatse kwam voor het onderzoek, schakelde de ambulance in die pas na dertig minuten op de plek van het ongeval arriveerde.

overleden Paramaribo
Het slachtoffer. Foto binnengekomen via Facebook

Het slachtoffer werd naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd, waar hij aan zijn verwondingen bezweek.

[quads id=1]

Bonistraat

Het is vooralsnog onbekend als de autobestuurder over een geldig rijbewijs beschikt en als hij onder invloed van alcohol was. Het lijk van Kartosentono is in belang van het onderzoek in beslag genomen. Het aantal verkeersdoden is gestegen naar dertien.

Eerdere berichten:
Video’s – Man overleden in het verkeer te Paramaribo. Wat kan en mag Sur-cad Suriname?

Foto binnengekomen via Facebook
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.