Foto’s – Overleden – Onze knappe lieverd Earlain Wiet ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Overleden

Earlain Wiet

[quads id=1]

Nee toch??!! Hoe verlaat je ons zo vroeg? Maar God weet bij hem ben je veilig nicht. Wel zwaar en moeilijk te beschrijven, maar waka boeng mie bigi bille nicht. Lenore Wiet en de rest van de familie, veel sterkte voor jullie

Belangrijke boodschap van de familie:
Mensen goedemorgen. Jullie snappen wel dat haar tweelingzus Lenore Wiet nu niet kan opnemen toch? Aub niet bellen. Medeleven tonen mag door een bericht. Ze leest het wel. Besef aub dat het om der tweeling paar gaat
πŸ˜”πŸ˜” En al die vragen hoe etc zijn ook niet nodig. Geen van de antwoorden brengen haar terug
😭😭😭😭 Vriendelijk bedankt voor jullie begrip

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.