Anoniem – Ik heb der genomen toen ze zwanger was van een tweeling maar nu komt die ex tussen ons in ~ Paramaribo

vader Suriname

Paramaribo ~ Hallo iedereen. Ik heb dringend advies nodig. Wel, mijn naam. Ik ben Leendert. Ik heb een goede job bij de politie. Maar dat is niet waarover ik wil praten.

Leendert uit Paramaribo

Ik ben in een relatie met een hele leuk dame. Die me 2 engeltjes (tweeling) heeft gegeven. Ik ben al anderhalve jaar met der. Ik heb der bijgestaan sedert ze 1 maand zwanger was van die tweeling tot heden. Die kleintjes zijn nu 8 maanden oud.

Ex-vriend

We deden van alles samen. Heb zelfs bevalling en al meegemaakt
Het ging allemaal goed met ons. We hadden helemaal niets te klagen omdat ik haar kids als me eigen hebt geaccepteerd. Ook die eerste van der. Maar nu komt der ex-vriend ertussen omdat hij vindt van dat het zijn kids zijn en ik zomaar druk doe met die tweeling en die andere want ik ben niet hun vader.

Zwangerschap afbreken

Maar hij was nooit daar voor haar nog voor die kids. Hij wou zelfs dat ze die zwangerschap moest afbreken. Anders zou hij der laten. Ze heeft die zwangerschap gehouden dus heeft hij der vierkant laten zitten. En hij heeft nooit meer naar der omgekeken

Tweeling

Maar nu dat me kleintjes er zijn wilt hij alles komen verpesten wat me vriendin en ik samen hebben opgebouwd. Ergste van de zaak is dat het om een collega gaat die samen met mij werkt. Ik word op dit moment als gek gezien aan het werk. Door een ieder die mij tegenkomt. Zelfs door de meerderen op mijn afdeling

Ze breken kiek op me

Ze doen het niet voor mijn neus. Maar achteraf hoor je wel dat ze allemaal gewoon kiek op me breken. Het brengt heel veel stress. Het gaat nu heel slecht tussen me vriendin en ik. Want er wordt nu heel wat gezegd en gehoord. Dingen die vroeger niet gebeurden. Ik ben zelfs mens, ik heb ook een gevoel.

Tweeling Paramaribo
Voorbeeldfoto van Parent24

Dit ding strest me behoorlijk. Ik weet niet hoelang ik dit nog kan volhouden want om steeds zo als kiek genomen te worden op het werk is helemaal niet leuk en dan thuis weer zoveel drama. Het gaat helemaal niet goed, met mij niet en binnen onze relatie.

Aub wat advies

Ik vraag jullie nu om advies. Hoe verder? Weten jullie, ik heb nooit slecht met haar hebt geleefd. Ook niet met haar 1e kind. ik heb ze altijd behandeld als mijn kinderen. En natuurlijk wil ik dat ook blijven doen. Kan ik aub positieve reacties van jullie krijgen. Wat nu ben ik echt de weg kwijt. En wil niet dat de kids de dupe ervan worden. Want zij hebben niet gevraagd om te komen

Ik dank u allen alvast voor het mogen delen van mijn verhaal
En verwacht zeker wel hulp of goede adviezen van jullie. Vriendelijke groeten van Leendert.

Eerdere berichten:

Anoniem – Ik heb 4 kinderen met Johan. Hij wil ze niet erkennen! Suriname

Anoniem – De vader van mijn kind woont in Paramaribo. Hij weet niet eens dat ze bestaat. Vakantie Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig baby zwanger vader moeder ex-vriend