Zwangere 11-jarige woont samen met 19-jarige jongen ~ Suriname

zwanger Suriname

Suriname ~ Hoe is het mogelijk dat een meisje van 11 jaar zwanger is? Ze woont samen met de 19-jarige vader. Betekent dit dat ze een vrijwillige liefdesrelatie hebben? Is haar moeder op de hoogte? Moet haar moeder dan samen met de toekomstige vader opgesloten worden? Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie

[quads id=1]

Zwanger in Suriname

11-jarig meisje uit Suriname 5 maanden in verwachting. De gemeenschap van Nickerie in Suriname maakte een melding bij Dagblad Suriname dat een kind van 11 jaar in mei dit jaar zal bevallen. Zij is intussen 5 maanden in de verwachting van een 19-jarige jongeman, die met haar samenwoont in de woning van haar moeder.
[quads id=1]

Ze wonen samen bij haar moeder

Het meisje is intussen al afgeschreven van school. Zij zat in de eerste klas van de muloschool in Suriname. Deze informatie heeft de politie nog niet bereikt. Dagblad Suriname heeft van een advocaat begrepen dat dit een ernstig strafbaar feit is en dat het ambtshalve vervolgbaar is.
[quads id=1]

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.