Video – Zanger R. Kelly heeft zichzelf aangegeven bij de politie in Amerika

r kelly Amerika

Amerika – Breaking nieuws. De zanger R. Kelly heeft zichzelf aangegeven bij de politie Amerika. Hij is aangehouden voor 10 verschillende gevallen van intiem misbruik. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video van zijn aanhouding. Zal hij eruit zijn voordat het concert begint in Amsterdam?

[quads id=1]

R. Kelly Amerika

R. Kelly aangehouden voor intiem misbruiken minderjarige meisjes. Zanger R. Kelly heeft zichzelf aangegeven bij de politie in Chicago in Amerika. Hij is aangehouden voor tien gevallen van intiem misbruik van vier mensen, van wie er zeker drie ten tijde van het misbruik nog minderjarig waren.

Het misbruik zou hebben plaatsgevonden tussen 1998 en 2010. Later vandaag wordt de zanger voorgeleid. Per aanklacht hangt een celstraf van drie tot zeven jaar boven zijn hoofd.

[quads id=1]

Celstraf

Het nieuws komt een paar weken na de uitzending van de documentaire Surviving R. Kelly naar buiten. Daarin beschuldigen meerdere vrouwen Robert Kelly, zoals de artiest echt heet, van intiem misbruik en van omgang met minderjarigen. Over dat misbruik gingen al jaren geruchten rond.

Bij aankomst bij het politiebureau stond veel pers Kelly op te wachten (zie onderstaande video)

[quads id=1]

R. Kelly geeft zichzelf aan bij de politie

Eerder werd Kelly al gearresteerd vanwege het bezit van intieme beelden van kinderen. En ook stond hij al terecht omdat hij omgang had gehad met minderjarige meisjes. De 52-jarige zanger van nummers als I Believe I Can Fly heeft altijd ontkend. Hij werd nooit eerder veroordeeld.

In het verleden kreeg de campagne #MuteRKelly op sociale media veel bijval. In de campagne werd gevraagd om een strafrechtelijk onderzoek. Ook heeft Sony Music afstand van de artiest genomen. Het platenlabel zette Kelly aan de kant en wilde niet meer met hem samenwerken.

Optreden in Amsterdam

[quads id=1]

Het is de vraag of Kelly’s tournee door Europa nu nog doorgaat. Op 20 april zou hij optreden in The Box in Amsterdam. Dat geplande concert veroorzaakte online veel ophef. Er werd een petitie gestart tegen het optreden, maar die werd een paar dagen later weer offline gehaald.

Bekijk hier een video ervan:

Eerdere berichten:

Video’s – Groot protest gaande tegen show R. Kelly in Amsterdam ~ Nederland

Bron: NOS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.