Video – Vermiste 23-jarige Jesaja Dollart dood aangetroffen ~ Amsterdam

vermist Amsterdam

Amsterdam ~ Hij was al een hele tijd vermist en toch hoop je op goed nieuws. Vooral voor zijn moeder. Helaas. De 23-jarige vader van 3 kinderen is er niet meer. Het is bevestigd dat het lichaam dat gisteren is aangetroffen van de 23-jarige Jesaja Dollart is. bekijk onderstaand bericht voor meer informatie hierover

[quads id=1]

In Mauritskade gevonden lichaam is van vermiste Jesaja. Het lichaam dat vrijdag in de Mauritskade is aangetroffen, blijkt van de vermiste Jesaja Dollart te zijn.

vermist Amsterdam

Dat bevestigt de politie aan AT5. Na onderzoek blijkt het te gaan om de sinds 17 januari vermiste Jesaja. De 23-jarige Amsterdammer, vader van drie kinderen, werd op die in de Derde Oosterparkstraat voor het laatst gezien.

[quads id=1]

Een familielid van Jesaja reageert op Facebook op het bericht. “Wij willen iedereen bedanken die ons hebben geholpen met het flyeren, delen bidden en vooral het niet op te geven. Dit komt als een klap in ons gezicht. We zullen aan je blijven denken en van je blijven houden. Rust zacht Jesaja.”

[quads id=1]

Hoe Jesaja in het water terecht is gekomen en wat de precieze toedracht is van zijn dood is nog niet bekend. De politie doet daar de komende dagen onderzoek naar.

Bekijk hier een video van de vondst van het lichaam:

Eerdere berichten:
https://www.familienieuws.com/2019/02/02/video-ik-ben-dringend-opzoek-naar-mijn-zoon-23-jarige-jesaja-uit-amsterdam/
Bron: Nu.nl
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.