Video’s – Man overleden in het verkeer te Paramaribo. Wat kan en mag Sur-cad Suriname?

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Wat kan en mag Sur-cad? Is Sur-cad bij een zware aanrijding aan de Bonistraat te Paramaribo zaterdagochtend weggestuurd door de politie?

Ongeval Paramaribo

Dit schrijft fotograaf Anthony Janki op zijn Facebook pagina. Bekijk ook de bijbehorende video ervan

[quads id=1]

overleden Paramaribo

Wat mogen ze?

Sur-cad die ongeveer 400 meter verder was van de aanrijding werd door de familieleden van het slachtoffer ingeschakeld omdat SEH waarschijnlijk te lang op zich liet wachten. Ondanks Sur-cad als eerst arriveerde en de nodige assistentie begon te verlenen werden ze bij komst van de SEH gevraagd om de plaats te verlaten.

[quads id=1]

Plaats te verlaten

De ambulance van de seh kwam ongeveer 50 minuten na de aanrijding. De politie kwam 10 minuten na de melding omdat ze bij een ander geval waren en zij maar 1 voertuig beschikbaar hebben.

Het is voor de samenleving van belang om te weten wat Sur-cad wel en niet mag. Zodat dit soort incidenten voortaan voorkomen kunnen worden! Het slachtoffer is overleden!

Meer informatie volgt nog. We wachten het politie rapport omtrent dit ongeval af.

Bekijk hier de video van het ongeval:

[quads id=1]
Bekijk hier ook video’s over de Suriname Ambulance dienst:

Het slachtoffer heeft het helaas niet gehaald.

Bron: Video en tekst van Anthony Janki Facebook
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.