Jongeman schiet zichzelf door het hoofd met jachtgeweer ~ Suriname

schieten Suriname

Suriname ~ Liefde kan dodelijk zijn. Een jongeman uit Suriname heeft zichzelf door het hoofd geschoten. Het lijkt erop dat hij dit heeft gedaan omdat hij problemen had binnen zijn relatie. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie

[quads id=1]

Man uit Suriname

Man schiet zich in het hoofd te Suriname. De politie van Nickerie kreeg woensdagmorgen een melding van een poging tot zelfmoord te Henar in Suriname. De 43-jarige M.H. heeft getracht de hand aan zichzelf te slaan door een jachtgeweer onder zijn kin te plaatsen en de trekker over te halen.

[quads id=1]

Met een jachtgeweer

Het patroon is via de kin door het hoofd eruit gekomen. Hij is momenteel in kritieke toestand opgenomen in het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis. De artsen hebben de familie reeds doorgegeven dat dit slachtoffer de verwonding niet zal overleven.

[quads id=1]

Niet overleden

Zijn gelaat is compleet verminkt door het schot. Het motief moet gezocht worden in relationele sfeer.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.