Corrupte politieman aangehouden na mogelijke smokkel van kinderen ~ Suriname

politie Suriname

Suriname. Misschien komt hij nog met een logische verklaring, maar voorlopig is de agent opgesloten door zijn collega’s. Hij lijkt er namelijk op dat hij met opzet illegale kinderen in een auto heeft laten passeren. Mensensmokkel? Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Politieman uit Suriname

Politieman aangehouden voor medewerking mensensmokkel. De politie van Nickerie heeft dinsdag de aspirant agent van politie, S.F., aangehouden ter zake mensensmokkel en mensenhandel. Hij is op die bewuste dag op heterdaad betrapt door de politie.

[quads id=1]

Op heterdaad betrapt

Deze politieman heeft een aantal illegalen, dat in een voertuig zat, door de controle te Burnside laten passeren. De politie die deze handeling door had, zette een achtervolging in en dwong het bedoeld voertuig tot stoppen. De bestuurder en de inzittende kinderen, namen de benen. Het gelukte de politie niet om die mensen aan te houden.

[quads id=1]

In het belang van het verdere onderzoek is deze aspirant agent van politie in verzekering gesteld.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.