Video – Felle brand laat gezin van 6 dakloos achter. Huis compleet weggevaagd ~ Suriname

Brand SurinMe

Suriname ~ Wat een vreselijke brand in Suriname. Iets wat een ieder kan overkomen. De brandweer was er binnen 13 minuten en toch is het huis compleet weg. Bekijk ook de video. Lees het bericht voor meer informatie. Wat erg!

[quads id=1]

Gezin van 6 dakloos door woningbrand te Paradise. De brandweer kreeg donderdagmiddag omstreeks 13.03 uur een melding van een woningbrand X-weg te Paradise in het district Nickerie. Wachtcommandant Stuart Karioredjo zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat de brandweer binnen 13 minuten ter plaatse was. Het gaat in deze om een hoogbouwwoning waarin 6 personen bleven. Ten tijde van de brand was het gezin thuis.

[quads id=1]

Op een gegeven moment kwam er rook uit het voorgevel van de woning, die kortste keer in brand stond. Het huis met inboedel is compleet in het vuur verteerd. Een belendend pand heeft schroeischade aan de windveer en PVC-buis opgelopen.

Brand SurinMe

Volgens Karioredjo hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Het afgebrand huis was aangesloten op het elektriciteitsnet en was ook tegen brand verzekerd bij Fatum.

[quads id=1]

De vermoedelijke oorzaak van de brand is een kortsluiting. Omstanders hadden voor de komst van de brandweer reeds twee gascilinders verwijderd uit het pand.
Geschreven door Saskia

Bekijk onderstaander link hier voor de video:

Bron DBS