Taxi chauffeur uit Paramaribo beroofd en in kofferbak gedumpt

criminelen Paramaribo

Paramaribo ~ Het lijkt wel een enge film. Een zeer traumatische ervaring voor een taxi chauffeur uit Paramaribo. Hij is beroofd door criminelen. Ze hebben daarna zijn auto meegenomen om meerdere criminele feiten te plegen. Hij is van alles op de hoogte want de kerels hadden hem gekneveld in de kofferbak gedumpt en meegenomen. Lees hier zijn verhaal. Hoe verwerk je zoiets? 

[quads id=1]

Taxi Paramaribo

“Ik was als een leguaan vastgebonden en in de kofferbak gedumpt”. De 30-jarige taxichauffeur R.D. kreeg woensdagochtend de schrik van zijn leven. Omstreeks 01.30 uur werd een taxi besteld bij het bedrijf alwaar deze taxichauffeur een standplaats heeft. Hij reed uit en haalde een man op aan de Hoogestraat te Paramaribo . Deze klant moest naar de Toekomstweg worden vervoerd.

[quads id=1]

Hoogestraat te Paramaribo

“Ter plaatse aangekomen, kwam een tweede man gewapend en gemaskerd op me af. Ik werd als een leguaan vastgebonden en in de kofferbak gedumpt. Hierna zijn de rovers gereden naar Powakka, alwaar drie criminelen een gewapende roofoverval hebben gepleegd”, aldus het slachtoffer. Volgens het slachtoffer hebben de daders onderweg nog iemand opgehaald en zij hebben met hun drieën de roof gepleegd op een winkel te Powakka.

SRD 2100

Van de taxichauffeur is SRD 2100 buitgemaakt. Volgens R.B. was hij sinds 01.30 uur in de kofferbak. Pas rond 08.30 uur kon hij zich bevrijden toen het voertuig defect raakte op de Afobakaweg.

[quads id=1]

De regiocommandant van Midden, Ulrich Tjin Liep Shie, bevestigt dit bericht. Hij zegt dat de overvallers, met de geknevelde taxichauffeur in de kofferbak, een winkelier hebben overvallen. Daar hebben zij SRD 3000 en sigaretten buitgemaakt. Het voertuig van de taxichauffeur is ter hoogte van mastnummer 46 stil komen te staan.

Zichzelf bevrijden

De daders hebben hierna de plaats verlaten. Uiteindelijk kon de taxichauffeur zich bevrijden en de politie inschakelen. De politie van Midden is belast met het onderzoek. De taxichauffeur had pijn over zijn hele lichaam.

[quads id=1]

Hij zegt dat hij al 9 jaren taxi rijdt en dat hij intussen al 2 keren is overvallen. Afgelopen jaar was hij voor de eerste keer overvallen. Maar dit is het ergste wat hij ooit heeft meegemaakt in zijn leven als taxichauffeur. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.