Mannen beroven vrouw voor appartement in Paramaribo Noord

politie Paramaribo

Paramaribo ~ De politie heeft de jarige Purcy op zijn verjaardag opgesloten. Hij had kort daarvoor samen met Deminio een vrouw voor haar appartement in Paramaribo beroofd. Bekijk hier het officiële politiebericht. Zullen ze daar ook pom hebben?

[quads id=1]

Dieven kort na hun daad door RBTP aangehouden te Paramaribo. De Purcy B. en Deminio D. zijn op dinsdag 19 februari aangehouden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP).

De twee mannen worden ervan verdacht op maandag 18 februari een vrouwspersoon te hebben beroofd aan de Anamoestraat te Paramaribo. Purcy zat op een trap waarlangs de vrouw naar haar appartement liep. Bij het langslopen rukte Purcy de tas van de vrouw weg en koos het hazenpad.

[quads id=1]

In de tas had het slachtoffer onder andere haar paspoort, geld, mobiele telefoon en andere persoonlijke spullen.

Purcy nam vervolgens plaats in een gereedstaande auto die hard weg reed. Dank zij informatie vanuit de burgerij is het RBTP gelukt om Purcy en zijn kompaan Deminio binnen 24 uur in beeld te brengen en aan te houden. Dominio was de bestuurder van de vluchtauto.

[quads id=1]

Na hun aanhouding zijn Purcy en Deminio overgedragen aan de politie van Geyersvlijt te Paramaribo die belast is met het onderzoek van de diefstal. Purcy was op de dag van zijn aanhouding jarig. Hij vierde zijn 28ste geboorte dag. Een deel van de buit is terug gevonden.

Voorbeeldfoto
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.