Club in Paramaribo gesloten door de DC omdat ze orale omgang bij vrouwen promoten.

Club Paramaribo

Paramaribo ~ Orale omgang? Valt dat onder onzedelijk gedrag? Het promoten van dit soort intieme feestjes mag in ieder geval niet. Daarom is deze club in Paramaribo gesloten. Iedereen heeft hun ‘hotte’ video wel voorbij zien komen, toch? Wat vonden jullie ervan? Bekijk onderstaand bericht om te lezen wat de DC erover zegt. Is het terecht of niet?

Club in Paramaribo

Overheid sluit zaak die orale omgang promoot – Het commissariaat Paramaribo Noord-Oost heeft samen met de politie de zaak aan de Masonstraat in Paramaribo Noord, die een festijn van orale omgang promootte, tijdelijk gesloten.

[quads id=1]

Dit gebeurde na een gesprek met de minister van Justitie en Politie, Stuart Getrouw.

Intieme feestjes

Naar verluidt is het feestje begin februari doorgegaan. Dit was reden voor de autoriteiten om in te grijpen. “Als in het openbaar zaken tegen de goede zeden en waarden worden gepromoot dan moeten wij ingrijpen”, zegt districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo Noord-Oost.

[quads id=1]

Het is tegen de vergunningsvoorwaarden dat er personen met een filmpje, waarin een orale intieme vertoning te zien is, worden opgeroepen om daarvan een feest te maken, legt Nerkust verder uit. De vergunning was verstrekt voor de organisatie van openbare vermakelijkheden en de verkoop van etenswaren en drank.

In het openbaar

“Wat de uitbater gedaan heeft, is niet correct. Werknemers kunnen zich niet op een dergelijke manier in het openbaar presenteren. Dit is onzedelijk gedrag”, trekt de burgervader fel van leer. Hoewel de bekende plekken waar omgang wordt verkocht niet beschikken over een vergunning daarvoor, zegt de dc dat een ieder weet dat die clubs bestaan.

[quads id=1]

Deze clubs gaan echter niet over tot promotie van hun diensten.

Volgens Nerkust is er een wezenlijk verschil met wat er gebeurde aan de Masonstraat. Er lopen volgens de dc verdere procedures tegen de eigenaar. De burgervader legt uit dat er al voor dit incident met de uitbater was gesproken. Voordat hij de vergunning eventueel zal vrijgeven, wil hij een hartig gesprek voeren met de eigenaar.

[quads id=1]

“Je kan mensen niet uitnodigen om zich te vermaken en ze vervolgens aanzetten tot onzedelijk gedrag.”
Geschreven door: Naomi Hoever

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.