Vrouw beroofd van USD 1000 voor hotel te Paramaribo

goud Suriname

Paramaribo ~ Een vrouw liep met flink wat USD en goud in haar tas de trap van het hotel in Paramaribo op, toen haar tas werd weggerukt. De camerabeelden waren duidelijk. Lees hieronder het volledige bericht

[quads id=1]

Hotel Paramaribo

Politie lost berovingszaak hotel op. De politie van Geyersvlijt te Paramaribo in samenwerking met het Regiobijstandsteam Paramaribo, heeft dinsdag de berovingszaak van een hotel aan de Anamoestraat opgelost.

Aangehouden

In deze zaak zijn de verdachten Deminio D. (25) en de autobestuurder Percy B. (28) dinsdag opgespoord en aangehouden. Maandagmiddag rond 16.45 uur kreeg de politie een melding binnen betreffende een beroving op de kruising van de Mozart- en Anamoestraat. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een vrouw op de trap van een hotel is overmeesterd.

[quads id=1]

Ze is gevallen

Zij liep de trap op en passeerde een man die haar tas wegrukte, waarin zij haar mobiele telefoon, 47 gram ruw goud en USD 1000 had bewaard. Op de beveiligingscamera beelden is deze strafbare handeling vastgelegd. De verdachte heeft zich opgehouden in het trappenhuis en heeft de vrouw beroofd. Het slachtoffer kwam als gevolg van deze gewelddadige handeling te vallen. Ondanks haar val is zij toch nog de verdachte achterna gegaan.

De verdachte, Deminio, is toen in een gereedstaand voertuig gestapt, waarvan Percy de bestuurder was. Een omstander die het geval zag gebeuren, zette een achtervolging in. Op een gegeven moment werd een wapen uit het voertuig van de verdachte gericht op de achtervolger, waardoor die getuige de achtervolging heeft gestaakt.

[quads id=1]

Opgesloten

De politie die intussen over het kentekennummer van de vluchtauto beschikte, heeft de bestuurder opgespoord en aangehouden. In de wagen is een gasbuks aangetroffen die door de politie in beslag is genomen. Beide verdachten zijn hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.