Onderwijzeres raakt gewond na straat overval te Paramaribo Noord

Supermarkt Paramaribo

Ze kreeg de schrik van haar leven toen 2 mannen in Paramaribo Noord op haar afkwamen. De onderwijzeres werd beroofd van haar tas met geld en mobiele telefoon. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie

[quads id=1]

Onderwijzeres overvallen te Paramaribo. De politie van Geyersvlijt ontving woensdagochtend een melding van een straatberoving op de hoek van de Mazoniet- en de Dolemietstraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Overvallen
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer op de vermelde kruising op een bus stond te wachten. Op een gegeven moment reden twee personen op een bromfiets langs die het slachtoffer hebben beroofd van haar handtas.

[quads id=1].

Een der daders rukte aan haar tas, met als gevolg dat het slachtoffer kwam te vallen. Zij heeft letsels daardoor opgelopen. De aangeefster had SRD 200, een mobiele telefoon en haar persoonlijke spullen in de tas.

[quads id=1]

Met medeneming van de buit verlieten de rovers de plaats met de brommer. Zij zijn richting de Amethietstraat opgereden.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.