Boze man klimt over schutting en bedreigt buurman met de dood. Stenengevecht te Flora Paramaribo

vechten Paramaribo

Paramaribo ~ Beter een goede buur dan een verre vriend. Niet in dit geval. Deze brutale buurman is helemaal op het erf van de andere buurman komen schelden en bedreigen met de dood. Het werd een stenengevecht. De agressieve buurman is ingesloten.

[quads id=1]

Buurman te Paramaribo

De 37-jarige Humphrey P. is op zaterdag 16 februari door de politie van het ressort Flora te Paramaribo aangehouden.
Humphrey wordt ervan verdacht dat hij op zaterdag 16 februari zijn buren met de dood heeft en ook dat hij een auto heeft vernielt.
Humphrey en zijn buren hebben al jaren ruzie. Hij is de mening toegedaan dat de buren de grenspaal, die tussen hun percelen geplaatst was, hebben weg gehaald en zichzelf daardoor bevoordeeld hebben door meer grond als hun eigendom te krijgen.

[quads id=1]

Al jaren ruzie

Ondanks de buren hem negeerden bleef Humphrey hen bedreigen. Op 16 februari was dat weer het geval, waardoor er een woordenwisseling ontstond tussen hem en de buren. Op een bepaald moment sprong Humphrey over de schutting op het erf van de buren en bedreigde hen weer met de dood.

Stenengevecht

De buurman, die het gedrag van Humphrey beu was, greep naar een steen en gooide die in zijn richting .

[quads id=1]

Humphrey rende weg om kort daarna terug te keren met stenen in zijn handen. Deze stenen gooide hij in de richting van de buurman, die dekking zocht achter een auto die op zijn erf stond geparkeerd. De buurman werd niet door de stenen geraakt maar de auto wel waardoor die beschadigt raakte.

Politie Paramaribo

De ingeschakelde politie te Paramaribo hield Humphrey aan en na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.