Politiebericht ~ Man schiet op inbreker te Paramaribo. Hij komt te overlijden

overleden Suriname

Een man heeft een boef die op zijn erf was doodgemaakt. De politie heeft hem na verhoor naar huis gestuurd. Was het nodig om de inbreker te doden? Of had de man geen andere keus? Lees hier het officiële politie bericht

[quads id=1]

Inbreker dodelijk geraakt te Paramaribo. Een inbreker meer bekend als “Kemme” is vanochtend, dinsdag 19 februari 2019, om het leven gekomen. Hij is geschoten.

Doodgeschoten in Paramaribo

De politie van het ressort Latour te Paramaribo kreeg vanochtend vroeg de melding van het Command Center, dat een man een inbreker had neer geschoten voor zijn woning. De politie van Latour deed de opgegeven adres aan voor onderzoek en trof het levenloze lichaam van de bekende “Kemme” ter plaatse aan. De ingeschakelde arts stelde officieel de dood van “Kemme” vast.

[quads id=1]

Bekend als ‘Kemme’

De schutter is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau, alwaar hij het volgende verklaarde. Dat hij wakker werd door het geluid van wat leek op het stuk slaan van een autoruit. Dat hij het vermoeden kreeg dat het om een ruit van zijn auto kon gaan, die hij op het erf voor zijn woning geparkeerd had.

Auto op zijn erf

Dat hij op onderzoek uitging met zijn jachtgeweer in de hand. Dat hij daarbij zag dat de motorkap van zijn auto open stond en dat een man bij zijn auto bezig was. Toen die man door had dat hij betrapt was vluchtte hij weg. Tijdens zijn vlucht schoot de auto eigenaar hem neer.

 Foto uit DWT van Anthony Janki

De auto eigenaar is na verhoor heengezonden. Hij is in het bezit van een vuurwapen vergunning.

[quads id=1]

Hij is heengezonden

“Kemme” was een bekende van de politie. In leven is hij vaak aangehouden en opgesloten voor strafbare feiten zoals inbraken. Zijn ontzielde lichaam is, na afstemming met het Openbaar Ministerie, in beslag genomen.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

#politie #Suriname #inbreker #Paramaribo #Latour #overleden