Vrouw met baby op vakantie in Suriname ook ingeluisd door vriend? Gepakt met drugs in kinderwagen

Paramaribo Amsterdam

Suriname ~ Ze was even lekker op doorreis met haar vriend in Suriname voordat ze op vakantie ging naar de Bahamas. Ze stond met haar baby op Zanderij toen er drugs ontdekt werd in haar kinderwagen en koffer. Hoe dan? Ze zegt dat haar vriend haar erin heeft geluisd. Lees meer in onderstaand bericht.

[quads id=1]

Vakantie vanuit Suriname

Vriend had drugs in koffer en kinderwagen verstopt. Roshauna L. moest zich maandag voor kantonrechter Ingrid Lachitjaran verantwoorden ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Op 25 september 2018 is deze vrouw, die met haar baby vanuit de Johan Adolf Pengel luchthaven zou vertrekken naar de Bahamas, betrapt met 1720 gram cocaïne.

Drugs in koffer

Het verboden spul was verstopt in haar reiskoffer en een kinderwagen.

[quads id=1]

Op de zitting verklaarde de verdachte dat zij samen met haar vriend B. naar Suriname was afgereisd om vervolgens door te reizen naar de Bahamas. Zij had inkopen gedaan in Suriname, waarbij zij nog een nieuwe koffer van haar vriend meekreeg om die spullen daarin te bewaren.

Ze kreeg een nieuwe koffer

Roshauna verklaarde niets af te weten van de drugs in de koffers en in de kinderwagen.

[quads id=1]

Zij heeft beide zaken van haar vriend gekregen. Opvallend in deze is dat zij de politie geen concrete informatie over haar vriend heeft kunnen doorgeven. Hij kon ter zake niet worden opgespoord.

Eerder in Suriname

Uit onderzoek blijkt dat de verdachte reeds eerder in Suriname is geweest. Dit keer was zij bijkans 3 weken in Suriname.

[quads id=1]

Haar vlucht was verlaat of gecanceld. Op 7 maart wordt de behandeling voortgezet. Het Openbaar Ministerie komt op die dag met het strafvoorstel. De verdachte blijft aangehouden.

Eerdere berichten:

Vrouw met baby wil drugs in wagentje meenemen in het vliegtuig ~ Suriname

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.