Politie treft 30.000 euro en drugs aan bij Judith en Melvin ~ Suriname

euro Suriname

Suriname ~ Bij een woningonderzoek in Suriname heeft de politie drugs aangetroffen en 30.000 euro aan cashgeld. In de woning trof hij ook 38-jarige Judith en 44-jarige Melvin aan. Ze zijn beiden aangehouden. Bekijk het onderstaand politiebericht

[quads id=1]

Woning in Suriname

Man en vrouw aangehouden voor drugsovertreding. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op zondag 17 februari een inval gepleegd in een woning in het ressort Albina.

[quads id=1]

30.000 euro

Bij een ingesteld onderzoek in de woning zijn aangetroffen en in beslag genomen 2.080 gram cocaïne en Euro 30.000. De 44-jarige Melvin A. en zijn 38-jarige vrouw Judith A. zijn daarbij aangehouden. Beiden hebben verklaard dat de drug en het geld hun pleegzoon toebehoort.

[quads id=1]

Voorts dat die momenteel in Frans Guyana moet zijn.

Beide aangehouden

Man en vrouw en de in beslag genomen drug en geld zijn door het RBTP overgedragen aan de collega’s van de afdeling Narcoticabrigade. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn Melvin, A. en Judith, A. hangende het onderzoek in verzekering gesteld ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Voorbeeldfoto van Euro’s

Update politie:

In het politie bericht van maandag 18 februari met betrekking tot de aanhouding van de verdachten Melvin A. en vrouw Judith A. ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen is abusievelijk aangegeven dat Melvin A. 74 jaar oud is. Zijn juiste leeftijd is 44 jaar.

In de voorbereidingsfase van de inval heeft het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) een belangrijke bijdrage geleverd.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.