Politie Suriname: Overleden, onze collega, Radjiskoemar Girdharie. ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Hierbij maakt de politie het overlijden bekend van hun collega Radjiskoemar Girdharie. Lees onderstaand bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart te Paramaribo

Overlijdensbericht van Radjiskoemar Girdharie

Korps Politie Suriname
Public Relations

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op donderdag 14 februari 2019 is heengegaan, Agent van politie 1ste klasse

Radjiskoemar Girdharie

in de leeftijd van 44 jaar.

Crematie

De crematie vindt plaats op donderdag 21 februari 2019 om 14.00 uur op het crematie-oord te Weg naar Zee. Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrekt de familie met het stoffelijk overschot om 08.30u vanuit het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis naar de laatste werkplek van de overledene, waarna deze verder begeleid wordt naar de woning van de overledene aan de Mawarlaan 10 (zijstraat Lelydorperweg).

Dienst

De uitvaartdienst en gelegenheid tot het nemen van afscheid is tussen 10.00 uur en 12.00 uur ten huize van de overledene.
De stoet vertrekt om 12.00 uur naar de grote sluis te Weg naar Zee, van waaruit het stoffelijk overschot met Korpseer begeleid zal worden naar het crematie-oord.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 18 februari 2019
Public Relations K.P.S.

overleden Paramaribo