Man overleden na botsing met elektriciteitsmast van de EBS ~ Paramaribo

overleden Suriname

Paramaribo ~ 58-jarige Pertab Jodha is gisteren omgekomen in het verkeer. Hij overleed nadat hij tegen een elektriciteitsmast reed te Paramaribo. Bekijk onderstaand bericht van de politie voor meer informatie.

[quads id=1]

Overleden Paramaribo

Bromfietser overleden bij verkeersongeval. De 58-jarige bromfietser Pertab, Narain, Jodha is op zondagmiddag 17 februari betrokken geraakt bij een verkeersongeval.

[quads id=1]

Dit verkeersgeval vond plaats op de kruising van de Cocobiacoweg en Arrowroothlaan te Paramaribo. De politie van het bureau Uitvlugt deed de plaats aan voor het instellen van een onderzoek. Daarbij is gebleken dat de heer Jodha tegen een elektriciteitsmast van de EBS was opgereden. Hij was niet aanspreekbaar.

Per ontboden ambulance werd hij overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo.

[quads id=1]

De heer Jodha overleed na enkele uren in het ziekenhuis ten gevolge van opgelopen letsels aan het hoofd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van dit verkeersslachtoffer afgestaan aan zijn familie. Met het overlijden van Jodha staat de verkeersbarometer landelijk op 12

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.