Extra update: Man ernstig gewond achtergelaten door partner op vakantie / recreatieoord in Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Het lijkt erop dat de dochter van de overleden man, die ernstig gewond achter was gelaten op een vakantie oord, niets te maken had met zijn dood. Zijn eigen broer sloeg hem met een radio op zijn hoofd. Lees in het bericht waarom hij dat heeft gedaan.

[quads id=1]

Vakantie oord Suriname

Advocaat Kanhai dient verzoek in bij rc in levensberovingszaak Poeran. Advocaat Irvin Kanhai heeft in de levensberovingszaak van Rakesh Poeran een verzoek op basis van artikel 54A van het Wetboek van Strafvordering ingediend bij de rechter-commissaris (rc) om de voorlopige hechtenis van de dochter van Poeran, zijnde Manisha, haar partner R. en hun 14-jarige zoon, onrechtmatig te oordelen.

[quads id=1]

14 jarige zoon

Deze verdachten zijn zaterdag door de recherche van Midden Suriname in verzekering gesteld. In deze levensberovingszaak zijn vijf verdachten aangehouden, te weten het gezin van Manisha, een broer van het slachtoffer, Ramesh geheten, en een zwager van Manisha. Uit het onderzoek blijkt dat Ramesh bij de politie heeft toegegeven dat hij zijn broer, die de hals van zijn echtgenote had gedrukt, met een radio aan zijn hoofd had geslagen, met als gevolg dat hij een schedelbasisfractuur heeft opgelopen.

Een klap gegeven

De zwager van Manisha had na deze mishandeling het slachtoffer ook een klap toegebracht. De overige drie verdachten, het gezin van Manisha, heeft naar zeggen van Kanhai geen aandeel gehad bij de mishandeling.

[quads id=1]

Zij waren alleen ter plaatse aanwezig, maar zij hebben zich op geen enkel moment aan een strafbare handeling schuldig gemaakt.

Vakantie ressort

In de nacht van zaterdag op zondag 10 februari heeft dit incident zich voorgedaan op een vakantie oord in het ressort Paranam in Suriname. De politie ging ter plaatse en trof het slachtoffer Poeran bewusteloos en bebloed aan op het oord. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, alwaar hij op maandag 11 februari in het ziekenhuis kwam te overlijden.

[quads id=1]

Hij is overleden

Het slachtoffer is als gevolg van de opgelopen schedelbasisfractuur om het leven gekomen. Er is hierbij sprake van stompgeweld. Het verzoek zal dinsdag in behandeling worden genomen.

Eerdere berichten:

Man ernstig gewond achtergelaten door partner op vakantie / recreatieoord in Suriname

Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

#overleden #vakantie #Suriname #ziekenhuis #Paramaribo