Vader slaat bloedeigen zoon het ziekenhuis in ~ Zware mishandeling in Suriname

mishandeling Suriname

Vader veroordeeld voor slaan zoon. Jeetindra S sloeg zijn twaalfjarige zoon waardoor de jongen bloeduitstortingen aan de hals kreeg.

Vader uit Suriname

Verder had hij blauwe plekken in het gezicht.

[quads id=1]

De rechter acht poging tot zware mishandeling bewezen en legde hem twaalf maanden celstraf op waarvan zes voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest met een proeftijd van twee jaar. Met deze straf kwam de man op vrije voeten.

Op vrije voeten

De rechter merkte op dat Jeetindra S nog niet eens drie maanden de zorg over het kind had en hem sloeg. De officier van justitie eiste twaalf maanden onvoorwaardelijke celstraf. Een broer van Jeetindra S getuigde dat zijn neefje hem op 6 augustus riep.

[quads id=1]

Hij nam een kijkje en zag dat de verdachte op zijn zoon zat in de voorkamer. Hij pakte Jeetindra S van achteren vast en bracht hem naar zijn woning.

Alcohol kopen

De politie Suriname werd ingeschakeld. Jeetindra S wilde SRD 10 die hij aan zijn zoon had gegeven terughebben om alcohol te gaan kopen. De zoon wilde het geld niet teruggeven en schold uit, wat leidde tot een woordenwisseling, waarbij de man de jongen op het hoofd en zijn borstkas sloeg. De man duwde hem vervolgens en ging op hem zitten. Volgens de broer van Jeetindra S heeft de man voor het eerst zijn zoon ernstig geslagen.

Voor het eerst

Als gevolg van de mishandeling lag het slachtoffer zes dagen in het ziekenhuis te Suriname.

[quads id=1]

De broer vertelde dat de jongen door zijn moeder werd achtergelaten bij zijn oma toen hij zes maanden oud was. De jongen werd door zijn oma opgevoed. Na het overlijden van de oma nam de broer van Jeetindra S de jongen in huis.

Broer verzorgde hem

Hij verzorgde hem bijna drie jaar, maar Jeetindra S wilde zijn zoon hebben omdat hij vond dat zijn broer het kind veel liet werken.

Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop Times krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.