Update: Man ernstig gewond achtergelaten door partner op vakantie / recreatieoord in Suriname. Man overleden

Suriname vakantie

Vakantie oord Suriname ~ Vijf aanhoudingen in levensberovingszaak Poeran in Suriname. De recherche heeft op vrijdag 15 februari vijf personen gearresteerd in de levensberovingszaak van de 52-jarige Rakesh Poeran, meer bekend als Boyke.

[quads id=1]

Vakantie oord Suriname

In de nacht van zaterdag op zondag 10 februari kreeg de politie van Paranam te Suriname een melding betreffende een man met ernstige verwondingen op een vakantie recreatieoord. Ter plaatse aangekomen, werd het slachtoffer bewusteloos en bebloed met ernstige hoofdletsels aangetroffen. Uit het voorlopig onderzoek bleek dat het latere slachtoffer mot kreeg met zijn echtgenote. Hij ging tekeer en werd door zijn familie en vrienden tegengehouden.

[quads id=1]

Ruzie met vrouw

Het latere slachtoffer verzette zich tegen zijn vrienden en kwam met zijn hoofd tegen een stenen rand aan. Toen de politie van Paranam op die bewuste avond ter plaatse arriveerde, waren de familie en de wederhelft van de gewonde man reeds vertrokken. Het slachtoffer werd in kritieke toestand vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het slachtoffer overleed maandag in het ziekenhuis.

[quads id=1]

Stompgevecht

Uit nader onderzoek blijkt dat deze verklaring niet op waarheid berust. Bij de obductie heeft de patholoog vastgesteld dat er sprake is van stompgeweld. De overledene is als gevolg van een schedelbasisfractuur komen te overlijden. Die verwondingen kunnen nimmer door een val veroorzaakt zijn, concludeert de deskundige. Op basis van deze constatering heeft de politie vrijdag de dochter van het slachtoffer, haar partner, een oom en twee andere familieleden gearresteerd op verdenking van moord c.q. doodslag.

[quads id=1]

Dochter aangehouden

Het onderzoek in deze zaak duurt voort. In het belang van het onderzoek blijft het vijftal in arrest.

Eerdere berichten:

Man ernstig gewond achtergelaten door partner op vakantie / recreatieoord in Suriname

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.