Hoe is overleden politieagent Prewesh Jodha uit Suriname precies overleden?

overleden Suriname

Suriname ~ De familie is niet blij met de stand van zaken. Ze weten nog steeds niet hoe agent Jodha precies is overleden. Bekijk onderstaand bericht en lees hoe zij zijn behandeld nadat ze aankwamen in het ziekenhuis. Ook delen ze meer details omtrent de dood van Prewesh.

[quads id=1]

Waarom mochten ze niet direct naar binnen? Waarom duurde het zolang voor dat een ambulance er was? etc. Is dat allemaal vreemd of is dit de normale gang van zaken? Wat denken jullie, moeten ze hier werk van maken of moeten ze het laten rusten? 

Familie overleden agent Jodha wacht nog op onderzoeksresultaten. De nabestaanden van de overleden politieagent Prewesh Jodha uit Suriname wachten nog steeds op het onderzoeksresultaat, zowel over het gebeuren op 5 februari 2019 alsook over de doodsoorzaak.

[quads id=1]

Politie Suriname

Tot op heden heeft de familie niets vernomen van de bevoegde instanties. Zij wil zo snel als mogelijk weten wat tijdens het uitoefenen van zijn politietaak is gebeurd en hoe hij is komen te overlijden. De onderzoeksresultaten moeten overeenkomen met berichten die in de samenleving circuleren.

Veel onduidelijkheden

Duizenden zijn benieuwd wat de instanties openbaar gaan maken. De onduidelijkheid neemt steeds toe, wanneer men de onderstaande opmerkingen maakt, zoals het niet op de hoogte stellen van de familie over het gebeuren door de politie.

[quads id=1]

‘Hoe verantwoord is het om ‘s avonds snelheidscontrole uit te oefenen en dat maar met twee politieagenten? In wiens opdracht moest dit uitgevoerd worden?’

Hij is verplaatst

Een politieagent gaat zich altijd in veiligheid stellen wanneer een voertuig op hem afkomt, omdat je ziet dat het voertuig niet stopt. Na het gebeurde heeft men Jodha verplaatst.

De ziekenwagen van Tamansarie is laat aangekomen om het slachtoffer op te halen voor vervoer naar de SEH Suriname, zonder andere eerste hulp toe te passen. Na aankomst op de SEH is het slachtoffer eerst behandeld geworden door de politieagenten.

Eerste de politie

De politie is meer dan een half uur bezig geweest met hem. Hij was aanspreekbaar tijdens het transport tot kort na de aankomst op de SEH.

[quads id=1]

Nadat hij prikjes heeft gehad van de medewerkers van de SEH is hij kort tijd nadien in coma beland.
Al de tijd stonden de ouders, jongere broer en andere familieleden buiten te roepen en te huilen, maar er werd geweigerd om het slachtoffer te bezoeken. Het was overduidelijk dat toen hij al in coma was geraakt de familie hem kon bezoeken.

Tegengehouden

“Het lijkt alsof wij als familie tegen werden gehouden om te voorkomen dat het slachtoffer onthullingen zou doen van het gebeurde. Daarom mochten wij geen gesprek met hem voeren”, zegt een familielid.

[quads id=1]

“Verwacht wordt dat door het overlijden van hem eenzijdige verklaringen afgelegd zullen worden. Op de SEH werd de familie ook onbehoorlijk behandeld.
Het overlijden is ook heel onduidelijk, omdat er volgens informatie geen letsels aanwezig waren, welke kunnen lijden tot dood. Zulks blijkt uit de scanresultaten.

overleden Paramaribo
De reconstructie moet in het bijzijn van de pers plaatsvinden. De buurt en de familie moeten betrokken worden.

Vraagtekens

Omdat het onderzoeksresultaat zolang uitblijft, komen er veel meer vraagtekens bij.” Dit schrijft de oom J. Jodha van de overledene.

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

#politie #Suriname #ziekenhuis #Paramaribo #overleden