Agressieve zoon bedreigt bloedeigen moeder met de dood ~ Suriname

vrouw Paramaribo

Suriname- Agressieve zoon bedreigt zijn moeder met de dood en pleegt vernielingen.

De politie van het ressort Leiding heeft op donderdag 14 februari de 25-jarige Akshay O. aangehouden.

[quads id=1]
Zijn moeder deed in de avond van woensdag 13 februari het politiebureau aan en verklaarde het gedrag van haar zoon Akshay beu te zijn. Daarnaast deed zij aangifte van bedreiging en vernieling tegen hem.

[quads id=1]

De aangeefster verklaarde dat Akshay in beschonken toestand thuis kwam en zonder enige redenen te keer begon te gaan tegen haar. Hij bedreigde haar daarbij met de dood en dat hij haar woning in brand zal steken. Dat hij ook naar heel wat voorwerpen in huis greep waaronder een hakbijl. Met de hakbijl sloeg hij het glas van de voordeur van de woning stuk en met een moker vernielde hij andere deuren in het huis.

[quads id=1]

Akshay werd door de politie opgespoord, aangehouden en ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. De voorwerpen, waarmee hij de vernielingen pleegde, zijn aangetroffen en in beslag genomen. Toen Akshay nuchter was werd hij voorgeleid bij een inspecteur van politie tevens hulp officier van justitie. Bij de voorgeleiding heeft Akshay verklaart onder behandeling te zijn van een psychiater.

In het belang van het onderzoek is Akshay, na overleg met het Openbaar Ministerie, door de politie in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht van bedreiging met een misdrijf en vernieling.
Politie