Moordzaak Shakur Merkus – Ravella H. Advocaat mist ontlastende verklaringen ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Advocaat mist ontlastende verklaringen in moordzaak. Advocaat Raoul Lobo vindt dat de politie handelingen pleegde maar die niet vastlegde in een proces-verbaal.

[quads id=1]

Moord te Paramaribo

Dit in de zaak tegen Ravella H die verdacht wordt van het vermoorden van haar vriend Shakur Merkus op 7 februari vorig jaar in Paramaribo. Hij zegt dat de handelingen in proces-verbaal moeten worden vastgelegd. Volgens hem is een bebloed mes getoond aan de medeleerlingen van Ravella H, maar dat is niet vastgelegd in het proces-verbaal.

[quads id=1]

Bebloed mes

Aan de medeleerlingen werd gevraagd of zij het mes bij de jongedame hebben gezien. Volgens Lobo stelde de politie de leerlingen ook vragen over het gedrag van zijn cliënt.

overleden Paramaribo
De overleden Shakur

Verder vond er een confrontatie plaats tussen Ravella H en de moeder van Shakur H, maar dat is ook niet in het proces-verbaal vastgelegd.

[quads id=1]

Confrontatie met zijn moeder

De raadsman vindt dat het om ontlastende verklaringen tegen zijn cliënte gaat. Volgens hem zijn deze ontlastende zaken buiten het dossier gehouden, terwijl agenten van alle handelingen die zij plegen proces-verbaal dienen op te maken

Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop Times krant