‘Ik ben zijn vijfde vrouw’ ~ Paramaribo

brand Paramaribo

Paramaribo ~ ‘Ik ben zijn vijfde vrouw’. Valentijnsdag is niet voor een ieder een dag om extra aandacht te besteden aan zijn of haar partner.

[quads id=1]

Vrouw Paramaribo

Dat bleek gisteren ook op de strafzitting toen de verdachte Aniel K. terecht stond voor het in brand steken van de woning van zijn ondertussen ex-partner. De vrouw vertelde aan kantonrechter Marie Mettendaf dat Aniel iemand is die vaker ruzie met haar en derden zoekt, terwijl zij ook vaker door hem wordt bedreigd. Zo was het ook op 17 november toen de man stom bezopen naar huis kwam en na een korte woordenwisseling spullen in de woning begon te vernietigen.

[quads id=1]

Huis in brand gestoken

Nadat zij hem rekenschap hierover vroeg en dreigde de politie in te schakelen, vluchtte de verdachte weg. De volgende dag kwam hij weer stom bezopen thuis aan en greep hij gelijk de kans om de vrouw weer een aantal woorden naar het hoofd te slingeren. Voor de benadeelde vrouw werd het gedrag van Aniel uiteindelijk teveel. Zij liep naar het balkon, greep haar telefoon en schakelde de politie in.

[quads id=1]

Belde de politie

Toen zij zich echter omkeerde, zag zij dat haar woning in brand stond en Aniel glimlachend naar buiten liep. Hij adviseerde haar om ‘haar vaders’, in deze de politie, nu in te schakelen om het huis weer voor haar op te bouwen. Volgens de benadeelde is zij de vijfde vrouw van Aniel, terwijl de man al een ‘schatje’ ergens heeft te Weg naar Zee te Paramaribo.

Schatje in Paramaribo

Zij heeft hem vaker kansen gegeven in de hoop dat hij zou veranderen. De verdachte zelf echter ontkent de beschuldigingen en vindt dat de vrouw bezig is met een scenario.

[quads id=1]

Hij heeft gisteren wel de kans gegrepen om de vrouw ook in de rechtszaal te bedreigen. Deze zaak wordt op 28 februari verder behandeld.

FR
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.