Geen internet? 5000 huishoudens gedupeerd door kabelbreuk Telesur ~ Paramaribo

internet Paramaribo

5000 huishoudens gedupeerd door kabelbreuk Telesur. Een kabel van Telesur is beschadigd aan de Tweede Rijweg te Paramaribo door graafwerk van derden. (Foto: Corporate Communication Telesur)

[quads id=1]

Sinds vrijdagavond omstreeks 23.00 uur merken abonnees van Telesur een storing op het netwerk. Hierdoor is breedband internet niet mogelijk. Ook wordt ongerief ervaren bij het bellen met vaste telefoon en via mobiel. Manager Corporate Communication, Jennis Asraf, om informatie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat een kabel van Telesur te Tweede Rijweg beschadigd is door derden tijdens graafwerkzaamheden.

[quads id=1]

Gebruikers in Welgelegen, Kwatta, Kasabaholo, Sophiaslust, Leidingen en een deel van Saramacca ervaren het ongerief. Asraf deelt mee dat gelukkig de plek van de breuk is gelokaliseerd. Er wordt alles aan gedaan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Verwacht wordt dat binnen twee tot drie uren de verbinding hersteld zal zijn.

[quads id=1]

Ruim 5000 huishoudens ondervinden last van de situatie. Het telecommunicatiebedrijf biedt zijn verontschuldiging voor het ongerief.

internet ParamariboWie naar klantenservice 152 belt, krijgt meteen te horen dat er een storing gaande is. Ook via ATV en Telesur is bekendgemaakt vanmorgen dat er gewerkt wordt aan het oplossen van de storing.
Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.