300.000 Guyanese dollars en USD 6.000 buit na gewapende overval aan de Van Idsingastraat te Paramaribo ~ Suriname

Paramaribo politie

Paramaribo ~ Criminelen maken geld, diamanten ringen en paspoorten buit. Vier criminelen hebben donderdagavond een overval gepleegd aan de Van ‘t Idsingastraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Beroving Paramaribo

De daders hebben onder bedreiging van een vuistvuurwapen een man beroofd van zijn tas, inhoudend 300.000 Guyanese dollars en USD 6.000. Behalve het geld hebben zij ook nog waardevolle sieraden, te weten zes diamanten vingerringen, armbanden van geel metaal en een halsketting weggenomen. Ook zijn er vier Guyanese paspoorten ontvreemd.

[quads id=1]

Tas met veel geld

Na de daad hebben de daders de plaats verlaten in een bordeaux gelakt voertuig. De politie van Nieuwe Haven te Paramaribo  heeft de aangifte opgenomen. Het verdere onderzoek is overgedragen aan recherche Kapitale Delicten. De daders zijn vooralsnog onbekend.

[quads id=1]

geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.