Video – Vechtssporter Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik op bezoek bij president Bouterse ~ Suriname

bigi boi Bouterse Suriname

“Bigi Boi” blij met bezoek aan president Bouterse in Paramaribo. “Ik wilde dit al jaren. De president ontmoeten.

Bouterse Suriname

Hem in zijn ogen aankijken en zijn hand schudden”, zo uit gevechtssporter Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik zijn blijdschap na zijn ontmoeting met het staatshoofd van Suriname.

[quads id=1]

De sporter is op woensdag 13 februari ontvangen door president Desiré Delano Bouterse, omdat hij de vlag van Suriname hoog heeft weten te houden.

Vlag van Suriname

De Surinaamse gevechtssporter heeft begin februari zijn UFC-gevecht in Brazilië gewonnen. Rozenstruik heeft als eerste Surinamer een UFC-titel in de wacht weten te slepen.

[quads id=1]

Na het bezoek aan de president voelt hij zich extra aangemoedigd op zijn verdere plannen uit te voeren.

Komende 5 jaar

Bigi Boi is zich nu reeds aan het voorbereiden op zijn volgend gevecht. “Het is geen tijd voor feesten nu. Binnen de komende 5 jaar wil ik tenminste een wereldtitel op mijn schouder zien.”

bigi boi Bouterse ParamariboRozenstruik roept jongeren op om te blijven geloven in zichzelf. “Blijf sporten, ongeacht welke sport je doet. Blijf doorzetten.”

Bekijk hier een video ervan. Het laatste item in de video gaat over vechtsporter ‘Bigi Boi’:

[quads id=1]


Bron: DeBoodschap
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.