Politie pakt minderjarige dief in een hotel te Paramaribo

bedrijf Paramaribo

Paramaribo ~ RBT Paramaribo houdt minderjarige verdachte aan. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft na uitgewerkte informatie, op maandag 11 februari de 17-jarige J. V. in een hotel te Paramaribo- Noord aangehouden.

[quads id=1]

Hotel te Paramaribo

Hij werd kort na zijn aanhouding overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt Paramaribo die belast is met het verder onderzoek. J.V. die werkzaam is bij een carwash te Paramaribo-Noord, wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van een grote som geld uit een voertuig. Dat voertuig naar zijn werkplek gebracht voor een schoonmaakbeurt.

[quads id=1]

Schoonmaakbeurt

De benadeelde deed op maandag 04 februari aangifte op het politie bureau Geyersvlijt Paramaribo. J.V. heeft bij de politie verklaart dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan diefstal van het geldbedrag uit het voertuig. Met een deel van het gestolen geld schafte hij een voertuig aan. Voorts dat hij als bestuurder van dat voertuig ook een aanrijding heeft veroorzaakt.

Auto gekocht

Tijdens het politioneel onderzoek constateerden de wetsdienaren de zichtbare schade aan het voertuig van J.V. Het voertuig is in beslag genomen. J.V. verklaarde verder dat hij de buit met anderen gedeeld heeft. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van die personen.

[quads id=1]

Gedeeld met anderen

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is J.V. door de politie in verzekering gesteld. Hij is in het jeugdcellenhuis opgesloten. Dit cellenhuis is verbonden aan het Opa Doeli Doorgaanscentrum.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.