Happy Valentine Dave – Anonieme liefdesbrief ~ Valentijnsdag Suriname

Valentijnsdag Suriname

Happy Valentine Dave. Ik heb de afgelopen 3 jaar over je gedroomd, dus ik dacht erover om mijn gevoelens weg te schrijven.

Valentijnsdag voor Dave

Ik herinner me nog de eerste dag dat ik je ontmoette. Jij bent de eerste persoon bij wie ik een ‘liefde op het eerste gezicht’-moment had. Ik had het genoegen om in jouw aanwezigheid te zijn en dat waren een paar mooie momenten.

Dit jaar ben ik misschien weer in jouw aanwezigheid. Maar daar ben ik niet zo zeker van. Ik geloof in de wet van aantrekking en manifesteer je bijna elke dag te zien. Er waren vele keren dat ik eraan dacht om iets tegen je te zeggen terwijl ik in je bijzijn was, maar toen besefte ik dat ik blijkbaar niet jouw kopje thee was.

Niet zijn type

Ik ben niet het type meisje waarop je valt (denk ik). De manier waarop je lacht, grinnikt en ongelooflijk vriendelijk bent, is wat ik me herinner. Ik heb heel hard geprobeerd niet naar je te staren toen ik in bijzijn van jou was. Het tikje op mijn schouder dat een keer gebeurde toen je bedankt zei. Ik was in de hemel.

De manier waarop je naar me keek toen je iets tegen me zei wat heel zelden gebeurde. Elke keer dat je er was, had ik kippenvel over mijn hele lichaam. Ik wilde zo dicht bij je zijn. Ik probeerde je te observeren en te bestuderen, zodat ik dingen over je kon weten en al die dingen kon onthouden wanneer de tijd aanbrak en ik niet bij je in de buurt was.

Een stalker?

Zoals toen je een nieuw kapsel kreeg en de verschillende kleuren jeans die je droeg. Hoe lang je bent. Je handschrift, hoe je lachte, waarom je was geïrriteerd en hoe je echt was.

Valentijnsdag Suriname
Voorbeeldfoto van eHarmony

Ik klink als een stalker die gek is, maar nee, ik ben dat niet lol. Ik droom bijna elke dag over je. Soms zijn er momenten dat ik niet aan je denk of besef dat ik niet aan je heb gedacht, maar dan droom ik weer over jou.

Het is gek hoe je me laat voelen. Ik weet dat je waarschijnlijk niet eens weet dat ik besta want in een jaar heb je me slechts een paar weken gezien. De meeste mannen als ze rond de 30 zijn hebben al een relatie of zijn aan het daten, maar jij niet. Tenminste niet dat ik weet. Wat eigenlijk niet uitmaakt, want zoals altijd zal ik je op afstand verpletteren.

Hoop in mijn hart

In mijn hart hoop ik dat er op een dag een ” ALS ” voor ons is. Ik hoop dat iedereen een Dave laat lezen over dit verhaal. Zelfs als je dit leest, ben ik er vrij zeker van dat je nooit zult weten wie ik ben. Wat kind of sad voor me is, maar goed, ik zal ermee leven. Je hebt eens gezegd dat toen je een bril kreeg een nieuwe wereld voor je werd geopend. En zo heb je een nieuwe wereld van gevoelens en liefde voor mij geopend. Bedankt daarvoor.

Gevoelens en liefde

En op deze Valentijnsdag wens ik je een geweldige dag en hoop dat je twee keer zoveel liefhebt als ik van je zou houden.

Anoniem

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Ik ben verliefd geworden op een man die op vakantie was in Paramaribo

Anoniem: Ik wil dat hij voor mij kiest!

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig Valentijnsdag daten dating