Happy Valentijnsdag – De liefdesverklaring van Consuella voor Ciciel ~ Paramaribo

Valentine Suriname

Paramaribo,

Ciciel Bhagola💍

Je bent voor mij eeuwig en altijd❤💍.
Mijn nog lang en gelukkig💫.
Mijn zielsverwant, mijn beste vriend.👫❤

[quads id=1]

Onze relatie tot nu toe is de beste relatie ooit🔥😩.
Het beste gedeelte is dat jij en ik bij elkaar waren💏✌.
Samen zijn geeft mij de beste kijk op het leven🔮✨.

Ik zou willen dat ik de tijd kon terug draaien😔,ik zou je sneller vinden en langer van je houden🙄⚘

I love you❤
Happy♡Valentinesday♡MyL❤ve

Van Consuella Blokland

[quads id=1]

Valentine Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.