Gefeliciteerd! Sergio Aalstein, Liselotte Bökkers en Shalini Ramautar ~ Nieuwe artsen Suriname

arts Suriname

Suriname ~ Sergio Aalstein, Liselotte Bökkers en Shalini Ramautar mogen zich nu officieel arts noemen.

Artsen Suriname

Op maandag 11 februari 2019 vond de beëdiging van de afgestudeerden plaats, welke formeel werd verricht door waarnemend directeur van het ministerie van Volksgezondheid, Cleopatra Jessurun.

[quads id=1]

Alvorens over te gaan tot de plechtigheden, richtte zij een dankwoord aan zowel de artsen in spe, als de overige aanwezige familieleden.

Beroep als arts

Vervolgens gaf zij te kennen dat het beroep van arts veel verantwoordelijkheden kent, waarvan zij enkele benadrukte. Jessurun gaf aan dat elke arts bijvoorbeeld 1 x 24 uren ter beschikking moet zijn van zijn of haar medemens.

[quads id=1]

“De verantwoordelijkheid van mensen hun gezondheid en hun leven ligt in de pen die jullie zullen nemen om te schrijven, maar het ligt ook in de benadering van jullie naar onze mensen toe”, aldus Jessurun.

arts Suriname

Verantwoordelijke taak

Ze gebood daarom altijd alert te blijven en te alle tijden te onthouden voor welke verantwoordelijke taak zij hebben gekozen door middel van dit beroep.

[quads id=1]

Na het doen van de beloften, welke voorgelezen werd door de waarnemend directeur, waarna de documenten werden ondertekend, was het artsen korps drie artsen rijker.

Felicitaties

Ook de minister die het heugelijk feit bijwoonde sprak de aanwezigen toe en feliciteerde de nieuwbakken artsen en overige aanwezigen met het behaalde resultaat.

[quads id=1]

Bron: De Boodschap
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.