Foto’s – De verjaardagsgroetjes uit Nederland voor mijn zoon Gwenorino Suk ~ Paramaribo Suriname

verjaardag Paramaribo

Paramaribo Suriname

Verjaardag van mijn zoon

Gwenorino Suk

in Paramaribo Suriname

Op 15-februari-2007 is hij geboren

[quads id=1]

Bij deze wil ik even mijn zoon feliciteren met zijn 12de verjaardag op 15-02-2019 te Paramaribo Suriname. Dat hij nog vele gezonde jaren met ons is. We houden veel van je!

De groetjes van papa Wiebe Willem suk vanuit Nederland. En van mama Seltha Katlheen Suk – Palatta. Ook van jouw oma Suk Lap uit Nederland de groetjes van jouw broer en zus Michel, Raymond, en Roxanne. Alles Suk.

Ook van jouw oma uit Suriname Alma Palatta en van jouw zus Shemendy en zusje Claudel Suk en zusje Jalivha Suk.

Namens ons allen een mooie verjaardag gewenst .

Veel plezier maken hoor jongen
[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.