Foto’s – 50 jaar huwelijk voor echtpaar Kanhai – Bishoen uit Paramaribo

getrouwd Paramaribo

Paramaribo ñHeden, de datum vrijdag 15 februari viert het echtpaar Kanhai-Bishoen uit Paramaribo het feit dat zij reeds vijftig jaar in de echt zijn verbonden.

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

Zij belijden het Hindoe geloof. Het echtpaar heeft 1 dochter en 1 zoon en 4 kleinkinderen, waarvan 2 pandiets zijn. De heer Kanhai, Krishnadat heeft op diverse ministeries gewerkt.  En tot zijn pensionering toe op het ministerie van Openbare Werken. In de jaren tachtig heeft dhr. K. Kanhai een inventaris gemaakt van de staatsgebouwen en overheidswoningen en had de eerste krin kondre actie uitgevoerd met behulp van militairen.

[quads id=1]

Verschillende ministeries

Mw. Kanhai-Bishoen, Anoepwatie heeft tot haar pensionering toe gewerkt op het Christelijk Pedagogisch Instituut (CPI).

Namens de president van de republiek Suriname, mocht het echtpaar uit handen van districtssecretaris dhr. L. Tjoen-A-Choy die districtscommissaris dhr. E. Grauwde vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Bekijk hier de overige foto’s:
[quads id=1]

Bron: BIC Paramaribo Zuidwest
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.